65 31 23 95 mail@nyborg-el.dk

Vores Nyborg afdeling

Nyborg El er en af Nyborgs større østfynske installationsvirksomheder med lokalafdeling i Nyborg og Langeskov.

Nyborg El tæller i dag 35 montører og laver el-arbejde både til private, offentlige institutioner, erhverv og industri. Nyborg El åbnede i juni 2019 afdelingen Ny Automation, som på kort tid er vokset til 5 medarbejdere.

Tre erfarne virksomhedsledere
Nyborg El har tre ejere, Christian Stougaard, Bjarke Jensen og René Christiansen, der udgør den daglige ledelse.

Mens Christian Stougaard har været i lære hos Nyborg El og medejer af installationsvirksomheden siden 2011, er Bjarke Jensen og René Christiansen tiltrådt som medejere i maj 2019.

Bjarke Jensen og René Christiansen kommer fra stillinger som henholdsvis afdelingschef og afdelingsleder hos den landsdækkende el- og automationsvirksomhed Intego i Odense.

Godt 75 år med Nyborg El
Nyborg El er en af Nyborgs ældre installationsvirksomheder med en historie på næsten 75 år. Oprindeligt stammer virksomheden helt tilbage fra 1971 og har gennem tiden haft skiftende ejere.

Nyborg El har i en periode på 10 år (fra 1989-1999) været overtaget af ER Elektrik / ABB. Men da tidligere ejer Michael Johansen overtager el-forretningen omkring år 2000, hiver han det gamle Nyborg El navn frem fra skuffen igen.

Det er også under Michael Johansen som ejer, at Nyborg El opkøber to installationsforretninger i henholdsvis Langeskov-Ullerslev og Rynkeby i 2009.