65 31 23 95 mail@nyborg-el.dk

24/7 SERVICE

Service er en selvfølge

Private

Hjælper med både små og store el-installationer

Erhverv

Servicerer og rådgiver både virksomheder og kommunale institutioner

Industri

Industrielektrikere, som kan servicere både let og tung industri

Automation

Med fokus på at sikre driften og opnå en effektiv produktion i industrivirksomheder

Ring og få et uforpligtende tilbud:

65 31 23 95

9

Døgnservice

Problemerne opstår ikke kun i dagtimerne. Vi er også på telefonen efter kl. 16. Hos Nyborg El kan du få hjælp 24/7, hvis der opstår et akut el-problem.

RING 65 31 23 95

9

Større østfynsk el-installatør

Nyborg El er en større østfynsk installationsvirksomhed med 35 montører, der kan håndtere alle typer af opgaver til private, erhverv og industri – herunder industriautomation. Vi løser opgaver i hele Danmark og i udlandet.

9

Vi servicerer alle el-opgaver

Hos Nyborg El servicerer vi både private, offentlige institutioner, virksomheder, let- og tung industri. Vi håndterer både små og store el-opgaver.

Vi sender montører ud til private, kommunale bygninger, idrætsanlæg, haller, plejecentre, skoler, indkøbscentre, butikker, restauranter, virksomheder, kontorbygninger samt let- og tung industri m.fl.

Nyborg El er lokalt forankret

Hos Nyborg El er det vigtigt for os at være en del af lokalområdet og støtte op om lokale foreninger og initiativer som koncerter, broløb og andre arrangementer. Derfor har vi i mange år haft et tæt samarbejde med bl.a. handelsstandsforeningen, idrætsforeninger, meningsråd m.fl.

Høj faglig ekspertise

Vi brænder for at udforske nye muligheder og finde de rette løsninger. Vi har specialister inden for alle områder og kan derfor løse alle typer af el-opgaver fra start til slut.

Altid en løsning tilpasset dine behov

Vi tror på, at vi kan opnå succes sammen med dig, når vi forstår dine behov og finder lige præcis den løsning, som er hverken større eller mindre end dét, du har behov for.

God service i højsædet

Vi ligger mange timer i vores arbejde – hver dag. Vores montører brænder for både det tekniske og dialogen med vores kunder. Derfor vil vi gerne gøre en forskel hver gang – altid med god service og klare aftaler.

Nyborg El

Nyborg El ApS er en lokal installationsvirksomhed der henvender sig til både virksomheder og privatkunder. Nyborg El Beskæftiger i alt 35 medarbejdere fordelt i de tre afdelinger, Nyborg, Rynkeby, Og Langeskov-Ullerslev.

Ring og få et uforpligtende tilbud:

65 31 23 95

Vores kunder siger

“Fantastisk service. De kom hurtigt og så endte det endda med at det blev billigere end hvad vi først havde aftalt. Kan kun varmt anbefale Nyborg El.”

JOHN HANSEN

“Fik hjælp med kort varsel, og fik super god service hele vejen igennem. Er super tilfreds med det arbejde jeg fik lavet.”

CAMILLA NIELSEN

“De kom på slaget og kom endda med alternative løsningsforslag. Det var let at komme i kontakt med Nyborg El og de var hurtige til at lave en aftale. Super tilfreds.”

PETER SMITH

Kontakt os

5 + 11 =

CVR-nr 25702921

Nyborg El

Landrovej 4, 5800 Nyborg

Langeskov-Ullerslev El

Industrivej 2, 5550 Langeskov

NYautomation

Landrovej 4, 5800 Nyborg